Naročila

Navodila za stranke:

Skladno z novo zakonodajo na področju dimnikarstva (ZDimS, Uredba o pregledih, čiščenju in meritvah na malih kurilnih napravah), ki je stopila v veljavo z dnem, 01.01.2017, je lastnik – uporabnik kurilne naprave, za izvajanje zakonsko določenih storitev, odgovoren sam.

Kljub temu, naše obstoječe stranke, s pomočjo rednih najav storitev, obveščamo o prihodu dimnikarja ter vodimo evidenco obiskov in opravljenih storitev.

Na območju občine Ivančna Gorica, vas naš dimnikar Janko Kastelic (tel.: 070 559 973), o prihodu dimnikarja na vaš teren obvesti z obvestilom v nabiralnik, zato vas prosimo, da pokličete dimnikarja na zgornjo telefonsko številko, da se dogovorita za dan in uro prihoda. Za naročilo storitev nas času uradnih ur vsekakor lahko pokličete tudi na telefonsko številko podjetja ali nam pišete prek spletne pošte.

Za spremembe terminov, informacije v zvezi z dimnikarskimi storitvami, povpraševanje ali menjavo dimnikarskega podjetja, vas vljudno naprošamo, da nas pokličete na telefonsko številko: 01 437 22 17 v času uradnih ur, vsak delovnik od 10:00 do 12:00 ure, nam pišete prek spletne pošte: info@stoservis.si ali prek internetnega obrazca – tukaj.

nazaj …